SERIE

Borrelen met Bas

Na de zoveelste nieuwjaarsborrel gaan de bitterballen en kaasstengels je toch een beetje tegenstaan. Samen met culinair journalist Bas Robben bereiden we met de Philips Airfryer twee hartige en één zoet alternatief uit zijn boeken Vet en Zuur.

Borrelen met Bas: loempia's met zoete kersen-chilisaus

Recept + handige kookvideo

Borrelen met Bas: miso-kipvleugels met tamarindedipsaus

Recept + handige kookvideo

Borrelen met Bas: olijfoliekoekjes met citroen

Recept + handige kookvideo

Winq series

5 vragen aan

Are you sure you're straight?

Barber Stories - powered by Philips

Berlin Roadtrip - powered by Volvo

Big in a wig

Binnenkijken

Blind date

Datingleed

De staat van pride

Eerste keer gaybar

F*ck Marie Kondo

Happy Couple

Helden zonder cape

Let’s Talk About Sex

Mijn eerste keer pride

Mijn geloof en ik

Nachtvlinders

Nip/tuck - Powered by Velthuis

No taste like home - powered by Big Green Egg

Openhartig

Prinsheerlijk

Queer Boekentips

Queer in times of Trump

Queer tweelingen

Self-love is love

Signature dish

The Queer Factor

Tijd voor elkaar - powered by TUI SENSIMAR

Trans mannen over hun baard

Uit de kunst

Up & Coming

Winq Diversity Awards

Winq kijktips!

Winq Reiskompas

Zonvakantie - powered by TUI SENSIMAR

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 104

Deze keer: Hugo Kennis, queer tweelingen en 'gaycationing' in coronatijd

Neem een abonnement

Geef cadeau