SERIE

No taste like home - powered by Big Green Egg

Winq nodigde vier lezers uit om samen met SVH-meesterkok Michèl Lambermon een ‘evergreen’ gerecht te bereiden: een gerecht dat altijd hoge ogen gooit wanneer je het op tafel zet. Ze gebruikten hiervoor de Big Green Egg, een keramische barbecue die tevens functioneert als oven en gerechten een heerlijke, unieke smaak geeft.

“Mijn man en ik vieren samen onze verjaardag, de hele tafel staat dan vol zelfgemaakte gerechten”

Stefan maakt vegetarische linzenburgers op de Big Green Egg

“Ik was wat huiverig om dit recept uit te proberen”

Casper maakt kabeljauw op de Big Green Egg

“Er gaat eigenlijk geen dag voorbij dat ik niet kook”

Bas maakt beef short ribs op de Big Green Egg

“De traditionele Libanese barbecue herinnert me aan mijn thuisland”

Imad maakt een Libanese barbecue op de Big Green Egg

Aan tafel! Een Q&A met Big Green Egg Europe-chef Michèl Lambermon

SVH meesterkok bij Big Green Egg Europe

Buiten koken kan ook best in de winter

Winq series

5 vragen aan

Are you sure you're straight?

Barber Stories - powered by Philips

Berlin Roadtrip - powered by Volvo

Big in a wig

Binnenkijken

Eerste keer gaybar

Happy Couple

Let’s Talk About Sex

Mijn eerste keer pride

Mijn geloof en ik

Nachtvlinders

Openhartig

Queer Boekentips

Queer in times of Trump

Signature dish

Tijd voor elkaar - powered by TUI SENSIMAR

Uit de kunst

Up & Coming

Winq Awards 2019

Winq Reiskompas

Zonvakantie - powered by TUI SENSIMAR

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 96

Deze keer: Van Gogh-directeur Axel Rüger en 10 jaar Queer Palm

Neem een abonnement

Geef cadeau