Jason Tjon Affo: “Koken is voor mij dé manier om affectie te tonen”
Jason Tjon Affo vertelt over zijn signature dish
“Het is een barbecue, oven en rookoven tegelijk”
Hoe Big Green Egg Nederland veroverde
“Wanneer ik heimwee heb, kook ik mijn favoriete gerechten uit Shanghai”
Jed Zhu vertelt over zijn signature dish
“Mijn moeder, mijn vriend, iedereen smult van dit gerecht”
Alexander van Wijk vertelt over zijn signature dish
“Surinaamse mensen zijn – terecht – kritisch over hun gerechten”
Leroy Niekoop vertelt over zijn signature dish
“Een diepvriesmaaltijd komt er bij ons echt niet in”
De signature dish van Rob en Ruud
“Ik heb ooit bijna het topje van mijn wijsvinger in een gerecht gestopt”
Marijn Bosch vertelt over zijn signature dish
“Mijn vriend vindt de mijne gelukkig net zo lekker als die van mijn moeder!”
De 'signature dish' van Dean
“Vooralsnog komt mijn Indiase kookkunst uit een Knorr-pakje, dat kan beter”
De 'signature dish' van Mohan
“Ik was een van de eerste ‘koks’ die kookdemonstraties gaf in de plaatselijke supermarkt”
De 'signature dish' van Martijn
“Dit is mijn vaders recept, maar ik gaf er een vegan draai aan”
De 'signature dish' van Aaron
“Ik was wat huiverig om dit recept uit te proberen”
Casper maakt kabeljauw op de Big Green Egg
“Bij het maken van een tarte tatin ligt de verhouding inspanning-plezier ideaal scheef”
De 'signature dish' van Joris
“Mijn man en ik vieren samen onze verjaardag, de hele tafel staat dan vol zelfgemaakte gerechten”
Stefan maakt vegetarische linzenburgers op de Big Green Egg
“Er gaat eigenlijk geen dag voorbij dat ik niet kook”
Bas maakt beef short ribs op de Big Green Egg
“De traditionele Libanese barbecue herinnert me aan mijn thuisland”
Imad maakt een Libanese barbecue op de Big Green Egg
“Ik wil een goede gastheer zijn en kunnen praten met de mensen die ik op bezoek heb”
De 'signature dish' van Jan
“Toen ik zijn lievelingsgerecht een keer voor iemand anders maakte, werd hij boos”
De 'signature dish' van George