Slapen in een 5-sterren-hotel zoals Envy Peru

En: bijna gratis. No catch!

Tijdens Pride Amsterdam, van 2 t/m 4 augustus, kan één koppel via Booking.com een luxueuze suite in Sofitel Legend The Grand Amsterdam boeken. Kosten: 24 euro all-in! Dit bijzondere aanbod wordt gedaan in samenwerking met dragicoon Envy Peru – zijn is ambassadeur van Travel Proud; het lhbtq-label van Booking.com. Maar dat is nog niet alles!

Boeken kan (voor maar één koppel!) onderaan dit artikel.

Na het inchecken (door Envy zelf) kunnen de twee gelukkige gasten aanschuiven in de Mediterrane tuin van Oriole Garden Bistro voor een lunch met Envy. ‘s Avonds zijn de gasten welkom voor een Peruaans diner bij toprestaurant Nazka 

Lunchen met Envy Peru.
Lunchen met Envy Peru.

Voor het verblijf kunnen de gasten rekenen op de Envy Peru Suite, speciaal ingericht door Envy Peru zelf, waar ze worden ondergedompeld in al haar favo’s; de suite is gevuld met haar favoriete geuren, make-up, badproducten, snacks en muziek.

De Envy Peru Suite, speciaal ingericht door Envy Peru zelf.
De Envy Peru Suite, speciaal ingericht door Envy Peru zelf.

De zaterdag begint met ontbijt op bed om vervolgens naar dé beste plek in Amsterdam te gaan om de kleurrijke Canal Parade te bekijken; het exclusieve partner-deck waar de feestvierders verzekerd zijn van een fantastische plek om de schitterende botenparade te bewonderen. Het weekend eindigt op zondagochtend met een wellnessbehandeling in het hotel. En natuurlijk is er een luxe late check-out want we willen nog niet naar huis, nog lange niet, nog lange niet.

de spa van Sofitel Legend The Grand
Envy maakte de spa van Sofitel Legend The Grand al onveilig... nu jij nog!

Met de nadruk op verwennen, luxe en acceptatie – wat niet overal vanzelfsprekend is voor lhbti+-reizigers, is de Envy Peru VIP Pride Amsterdam Experience van twee nachten exclusief beschikbaar voor één gelukkig stel van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 4 augustus 2024, voor het symbolische totaalbedrag van slechts € 24,-, ter ere van Pride Amsterdam. De ervaring is exclusief te boeken op Booking.com vanaf dinsdag 30 juli 2024 om 10:00 uur, Nederlandse tijd. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Travel Proud van Booking.com
Travel Proud van Booking.com.

Travel Proud

Sinds de lancering in 2021 biedt het Travel Proud-programma van Booking.com gratis inclusieve gastvrijheidstraining voor accommodatiepartners. Het programma is ontworpen om accommodatiepartners van het bedrijf te ondersteunen met gratis inclusieve gastvrijheidstraining. Niet alleen helpt deze training de specifieke uitdagingen waar LHBTI+-reizigers mee worden geconfronteerd te begrijpen, ook helpt het te begrijpen wat er gedaan kan worden om elke gast zich meer welkom te laten voelen, ongeacht waar ze vandaan komen, van wie ze houden of hoe ze zich identificeren. Het programma is beschikbaar in het Braziliaans-Portugees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Italiaans, Japans, Kroatisch, Portugees, Spaans en Thais, en er zijn regelmatig trainingssessies beschikbaar. Er zijn nu wereldwijd meer dan 75.000 Travel Proud-gecertificeerde accommodaties op Booking.com in 133 landen en gebieden en in 12.645 steden en bestemmingen.

Boek die Envy Peru VIP Pride Amsterdam Experience

Booking.com

Powered by Labrador CMS