Lorraine Finster in Will & Grace

Very vintage: wie was Lorraine Finster ook alweer in Will & Grace? Hier al haar hoogtepunten

Leestijd: 1 min

Will & Grace leven al jaren voort op YouTube, net als alle andere personages uit deze sitcom. De makers plaatsen regelmatig compilaties op het kanaal van Will & Grace, en nu is Lorraine Finster aan de beurt. Zij was de minnares van Stanley Walker, de man van Karen. En dus ook haar grootste aartsrivaal. In de scènes tussen Karen en Lorraine vliegen de vonken er vanaf. Hier de beelden!

De sitcom Will & Grace liep van 1998 tot 2006 en van 2017 tot 2020, maar leeft voort op YouTube. Regelmatig delen we hier compilatievideo’s die draaien om bijvoorbeeld de modeflaters van Grace, de mislukte stand-up comedy-optredens van Jack of om Karens huishoudster Rosario.

aartsrivaal 

Deze week komt een minder bekend personage aan bod, namelijk de aartsrivaal van Karen Walker. Het is Lorraine Finster, de minnares van haar man Stanley, en tevens de dochter van Karens vierde echtgenoot Lyle Finster.

Lorraine komt uit Groot-Brittannië, waar ze als stripper heeft gewerkt en een promiscu leven leidde. Ze ontmoette Stanley Walker toen ze werkzaam was in de cafetaria van de gevangenis waar hij zat opgesloten. Ze krijgen een verhouding terwijl Stanley nog getrouwd is met Karen.

ondergewaardeerd icoon 

In totaal was Lorraine te zien in nog geen tien afleveringen van Will & Grace. Op het YouTube-kanaal van de serie noemen ze haar een 'ondergewaardeerd icoon'. Running gag was dat ze sieraden jatte van andere mensen. Maar de meest meeslepende scènes zijn die waarin Karen en Lorraine elkaar bekritiseren en de vlooien afvangen.

Lorraine Finster werd gespeeld door Minnie Driver, bekend van de films Good Will Hunting en Hope Springs. In Will & Grace liet ze zien dat ze over een geweldige timing beschikt als het gaat om vileine humor. Op het YouTube-kanaal verscheen eerder deze week een compilatie van twintig minuten met al haar scènes. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS