Will & Grace

Very vintage: zie hier hoe Will van Grace de vrouwen van zich af moet slaan

Leestijd: 1 min

Eerlijk toegeven: Will S. Truman was best een catch. Hij was advocaat, zag er goed uit en had naar eigen zeggen geen ‘crazy chest hair pattern’. Niet gek dus, dat ook vrouwen met hem wegliepen. Laat dat nou het onderwerp zijn van de nieuwste video op het YouTube-channel van Will & Grace: ‘Women wanting Will for 13 minutes straight’. Hier de beelden!

“Hi… Ben jij niet die bekende acteur van welke serie ook alweer?” “Hi, handsome, hi smart!” Will Truman hoeft maar ergens in z’n eentje aan een bar te gaan zitten en hij wordt belaagd door vrouwen. Dit leidt zo’n beetje elke keer tot ongemakkelijke situaties waarbij Will telkens omstandig probeert uit te leggen dat hij van de mannen is.

you kiss like a girl 

Het YouTube-kanaal van Will & Grace heeft nu een video klaargezet van dertien minuten, met de titel ‘Women wanting Will for 13 minutes straight’. Leuk is de scène waarin Will per ongeluk met een vrouwelijke designer in zijn slaapkamer belandt en een vrouw letterlijk van zich af moet slaan. Die vervolgens doodleuk zegt: “You kiss like a girl!”

 Of die keer dat Will een oude vriendin tegenkomt en Jack luidkeels meldt: “Dit is de enige vrouw met wie Will ooit seks heeft gehad!”, waarna Grace bijna een rolberoerte krijgt. Of die vriendin niet doorhad dat hij gay was? Karen roept vanuit een hoek van de kamer: “Deed hij z’n condoom om met beide pinken omhoog?”, waarna de vroegere vriendin roept: “Dat, en het feit dat je de hele tijd huilde toen we het met elkaar deden.” Grace is intussen nog steeds over haar toeren, en jaloers bovendien: “Waarom ben je nooit met mij naar bed geweest?”

cameo 

Afijn, er zijn een stuk of vier scènes aan elkaar geplakt, met ook nog een leuke cameo van Edie Falco. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS