Video: Kylie zingt haar grootste hits – en de nieuwe single met Bebe Rexha & Tove Lo - in het Hyde Park in Londen

Leestijd: 1 min

Tijdens het BST Hyde Park Festival bracht Kylie Minogue anderhalf uur lang haar grootste hits, inclusief haar nieuwe single ‘My Oh My’. Bebe Rexha & Tove Lo zijn er ook op te horen en verschenen als verrassing op het podium. Bekijk hier de video, én andere fragmenten.

Kylie werd naar binnen gedragen door de acteurs Jonathan Bailey en Andrew Scott, in een ‘Padam’-rode catsuit gemaakt van vinyl en aan haar voeten een paar stilettohakken. Eenmaal op het podium begon Kylie haar set met ‘Tension’, haar single uit 2023. Daarna volgden ‘Come Into My World’, ‘In Your Eyes’, ‘Get Outta My Way’ en het live debut van ‘Things We Do For Love’.

a capella 

En dat was nog maar act één. Daarna volgde een blok met ‘Confide in Me’, het zeldzaam live gehoorde ‘Red Blooded Woman’, ‘Slow’ en ‘Better the Devil You Know’. In de derde act was er een a capellablok met verzoekjes vanuit het publiek (waaronder ‘2 Hearts’ en ‘I Should Be So Lucky’).

Act vier was een soort finale, met ‘Padam Padam’ en ‘Can’t Get You Out of My Head’ als hoogtepunten (die laatste samen met Anitta), en tot slot waren er nog drie toegiften. Een daarvan was haar nieuwe single ‘My Oh My’, die Kylie afgelopen heeft uitgebracht. Bebe Rexha en Tove Lo zingen erop mee en die toverde ze als verrassing uit de hoge hoed.

geniet ervan zolang het kan 

Het afsluitende nummer was ‘Love at First Sight’. Helaas staat lang niet alles op YouTube en de komende dagen zal een deel van de fragmenten wellicht weer offline worden gehaald. Dus geniet van de beelden zolang het nog kan, om te beginnen met ‘My Oh My’!

Powered by Labrador CMS