Video: Tom Daley en andere schoonspringers vieren winst met dansje in sexy speedo’s

Samen dansen ze op 'Apple', een liedje van Charli XCX

Gepubliceerd
Leestijd: 1 min

Het team van Britse schoonspringers dat meedeed aan de Olympische Spelen 2024 neemt afscheid van Parijs op een wel heel bijzondere manier: ze staan in hun speedo’s te dansen op ‘Apple’, een liedje van Charli XCX. Hier de beelden!

Eerder dit jaar bracht Charli XCX haar nieuwe album BRAT uit en sindsdien raakt TikTok overspoeld met mensen die dansjes doen op de tracks van dat album. De dance moves op het lied genaamd ‘Apple’ hebben nu ook het Britse schoonspringersteam bereikt.

zes dansende schoonspringers 

Na afloop van de Olympische Spelen 2024 kwam de duikers nog een keer samen in Parijs. Te zien is hoe ze dansen in hun sexy speedo’s, met als stralend middelpunt Tom Daley. De andere schoonspringers zijn Jack Laugher, Noah Williams, Kyle Kothari, Anthony Harding en Jordan Houlden.

Tom Daley deelde een (helaas erg kort) filmpje van ‘Apple’ op zijn Instagram-account, waar Jack Laugher meteen een reactie onder plaatste: “Who are those sexy boys.”

cock-sock 

Tom Daley wist zich sowieso vaak in de Olympische kijker te spelen, en niet alleen vanwege de zilveren medaille die hij behaalde bij de 10m synchroon springen. Zo breidde hij speciaal voor Parijs 2024 een trui die viraal ging, en nog leuker: zijn duikpartner Noah Williams kreeg een zelfgebreide ‘cock-sock’ cadeau van Daley.

Afijn, hier de video!

Powered by Labrador CMS