Tom Daley

Video: Tom Daley in gebreide speedo voor 'Don’t Drink and Dive'-campagne

Bekijk hier de campagne en de collectie

Leestijd: 1 min

Wist je dat bij een op de vier verdrinkingsdoden alcohol in het spel was? Om hier aandacht voor te vragen is Tom Daley te zien in een zelfgebreide speedo, met daarop de tekst ‘Don’t Drink and Dive’. Bekijk hier de campagnevideo.

Tom Daley heeft zijn speedo weer tevoorschijn gehaald om een belangrijke boodschap over te brengen. De voormalige Olympische schoonspringer en breifanaat is een samenwerking aangegaan met Malibu en de Royal Life Saving Society (RLSS) voor een exclusieve, gebreide badkledinglijn onder zijn eigen merk ‘Made With Love’.

een op de vier 

Dit om aandacht te vragen voor het feit dat er bij een op de vier verdrinkingsdoden alcohol in het spel was. “Mijn carrière als schoonspringen is voorbij, maar ik wil geweldige dingen blijven doen in het water”, schrijft Tom Daley op Instagram. “Daarom ben ik deze samenwerking aangegaan, om een collectie glaoureuze gebreide badkleding te ontwerpen die mensen eraan herinnert: ga niet met alcohol op het water in!”

Tom Daley

In de bijbehorende campagnevideo is te zien hoe Daley gekleed in een Malibu-badjas een zwembad betreedt met een cocktail in de hand. Dan kleedt hij zich uit op de duikplank om zijn gebreide speedo te laten zien, met op zijn billen de tekst: ‘Don’t Drink and Dive’.

collectie 

De collectie bestaat naast een speedo uit een bucket hat, slippers en een zonnebril. De opbrengst gaat naar RLSS. Bekijk hier de video.

Powered by Labrador CMS