Viva Las Vegas!

Kesha trouwt echt homostel in haar nieuwe video

10 april 2018, Winq redactie, 3 minuten

In haar video voor het lied ‘I Need a Woman to Love’ is Kesha de ambtenaar die een stel, dat in het echte leven ook een koppel vormt, elkaar het ja-woord laat geven. Suikerzoet, maar oh so real.

Viva Las Vegas! De stad die bekendstaat vanwege gokken, zuipen en de daaruit volgende onbesuisde huwelijksverbintenissen vormt het decor voor de nieuwe video van Kesha waarin van onbesuisde toestanden geen sprake is, want in haar video draait het om echte liefde.

Universal Love
Die video hoort bij het lied ‘I Need a Woman to Love’, wat weer onderdeel is van het Universal Love-project. Hiervoor hebben artiesten als Bob Dylan, St. Vincent en dus ook Kesha een gay-versie ingezongen van een bekend nummer. In het geval van Kesha gaat het om een bewerking van ‘I Need a Man to Love’, een track die oorspronkelijk werd gezongen door Janis Joplin.

De video bevat warme beelden die zijn geschoten in de woestijn van Californië. In het filmpje is te zien hoe Dani en Lindsay, een lesbisch koppel, in het beroemde Bellagio Hotel in Las Vegas met elkaar trouwen. Kesha fungeert als ambtenaar van dienst.

Haarstylist
Het is niet de eerste keer dat Kesha koppels elkaar het ja-woord laat geven. In 2015 trouwden haar haarstylist Vittorio Masecchia en Felipe Noquiera onder haar toeziend oog.

Bron: GayStarNews

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau