Trailer: hier zijn de eerste beelden van Pose

13 april 2018, Winq redactie, 2 minuten

New York City, 1987. Verschillende werelden lopen door elkaar: van de beursbobo’s op Wall Street, de kunst-scene in downtown Manhattan en de vogue- en ballroom-cultuur in de wijken daaromheen. Ryan Murphy laat het zien in zijn nieuwe serie, Pose.

Hadden we gisteren nog de aankondiging van een documentaireserie over de huidige ballroom-scene in New York, vandaag laten we de trailer zien van Pose, de nieuwe serie van Ryan Murphy (bekend van Glee, American Horror Story, Feud en American Crime Story).

In Pose zoomt Murphy in op de ballroom-cultuur waar nachtvlinders, transgenders, drag queens en gays in alle soorten en maten voorbijkomen. Toen Murphy bekendmaakte dat hij bezig was met Pose, haalde hij alle grote media met het nieuwsfeit dat er nooit eerde zo’n grote transgender cast had meegewerkt aan een serie.

Enkele (nu nog vrijwel onbekende) namen: Hailie Sahar, Indya Moore, Dominique Jackson, Angelica Ross en M.J. spelen allemaal transgender karakters in de serie. Verder doen mee: James van der Beek (Dawson’s Creek), Kata Mara (House of Cards), Evan Peters (American Horror Story), Billy Porter (Kinky Boots), Ryan Jamaal Swain en Dyllon Burnside.

Hieronder zie je de eerste beelden uit de serie. Deze zijn vooral gefixeerd op de ballroom-cultuur. Benieuwd naar de Trumpiaanse Wall Street-toestanden? Dan moet je nog even geduld hebben: Pose gaat op 3 juni in première op de Amerikaanse zender FX. Doorgaans volgt het Nederlandse Fox niet lang daarna.

Bron: Homorazzi

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 123

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau