Miguel Ángel Silvestre is vanaf 8 juni te zien in de finale van Sense8. Op die dag brengt Netflix een slotaflevering uit waarin alle eindjes van het tweede seizoen netjes aan elkaar worden geknoopt, iets waar de fans van de serie al lang op hoopten.

Tennis en fysio
Miguel Ángel Silvestre is 36 jaar en werd geboren in het Spaanse Castellón de la Plana. Aanvankelijk wilde hij professioneel tennisspeler worden, maar een blessure tijdens een toernooi in Hongarije liet die droom in duigen vallen.

Daarna wilde hij fysiotherapeut worden, tot zijn tante hem liet kennismaken met de theaterwereld. Silvestre studeerde drama, moderne dans en acrobatiek, waar hij zijn fraaie physique aan dankt.

Mister Castelló
In 2002 won hij een schoonheidswedstrijd en werd hij uitgeroepen tot Mister Castelló. Pedro Almodóvar vroeg hem voor een rol in zijn film I’m So Excited en sindsdien is het balletje steeds harder gaan rollen. Met rollen in Sense8 en die andere Netflix-serie, Narcos, als voorlopige hoogtepunten.

En dan is daar ook nog de video van Jennifer Lopez voor de single 'El Anillo'. Zij speelt een soort godin, hij hoeft alleen maar schaars gekleed op een bed te liggen. Hieronder eerst die video, gevolgd door de mooiste foto’s van Silvestres Instagram-account.