Nieuwe muziekvideo’s

Christina is weer heerlijk ordi, Dua Lipa juist niet en Troye Sivan brengt ode aan … bottoms

03 mei 2018, Jaap Bartelds, 0 minuten

Grappig: zelfs zonder make-up weet Christina weer lekker uit te pakken. Hoe ze dat doet? Dat zie je hieronder. Verder hebben we nieuwe video’s in de aanbieding van J.Lo, Troye Sivan en Calvin Harris, die Dua Lipa bedient aan een zwembad.

Calvin Harris Ft. Dua Lipa - One Kiss

Lekker nineties-deuntje, dit. Al hadden Dua Lipa en Calvin Harris de rollen best mogen omdraaien in de video: hij in een speedo aan de rand van het zwembad en zij die de drankjes komt brengen. Heb je gezien hoe die gast er tegenwoordig uitziet!?!?!

Toni Braxton - Long As I Live

Deze comeback was ons even ontschoten. Maar Toni Braxton heeft na lange tijd weer een nieuw album uitgebracht. Wat een prachtige stem en wat een mooie ballad.

Troye Sivan - Bloom

Zo zeg, de teksten van Troye hangen van de dubbelzinnigheden aan elkaar. Is hij gewoon verliefd of gaat dit lied over hoe het is om de ontvangende partij te zijn in bed? 

Jennifer Lopez - El Anillo

Gisteren meldden we al dat Miguel Ángel Silvestre een bijzonder fijne rol speelt in de nieuwe video van Jennifer Lopez. Zelf speelt ze een godin en dan is er nog iets met een ring, want dat betekent 'anillo'. 

Christina Aguilera - Accelerate

Ging Christina Aguilera jarenlang schuil achter liters make-up en was haar hoofd soms donker-oranje, tegenwoordig is ze min of meer puur natuur. Maar zoals het Christina betaamt, kan ze het toch niet laten: het duurt niet lang of ze wordt overgoten met liters glitterslijm. Waar ze dan weer lekker mee kan kliederen. 

Serpentwithfeet – Cherubim

Sluiten we af met Serpentwithfeet, die zich voor zijn nieuwe single heeft opgesloten met zijn mannelijke lover. Dansen, knuffelen, konijnenpantoffels: hier waren we graag live bij aanwezig geweest. 

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 123

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau