Winq ♥︎ Loves

Kunstenaarscollectief LIONSTORM brengt gayshirt uit

05 juni 2018, Winq redactie, 4 minuten

Lezers van ons magazine trakteren we in ieder nummer op een aantal van onze favoriete nieuwe hotspots, leuke gadgets en meer. Deze week met een boek over saaie kantoorbanen en een gayshirt.

De confrontatie
Heb je soms het gevoel dat je baan er niet zo veel toe doet? Dat je vooral koffie aan het halen bent en bij meetings zit? David Gaeber schreef er een blog over. Hij kreeg honderden reacties binnen van mensen die vertelden hoe nietszeggend hun baan was. Hij bundelde die verhalen in Bullshit Jobs.

Opera met K-pop
Stel je voor: je gaat nietsvermoedend naar een operavoorstelling en plotseling zit je midden in een K-popconcert. Het kan je zomaar gebeuren tijdens het Holland Festival. In de opera Trojan Women wordt traditionele Koreaanse zang namelijk afgewisseld met K-pop. De opera is een bewerking van Trojaanse vrouwen van Euripides en een felle aanklacht tegen de gruwel van de oorlog. Van 8 tot en met 10 juni te zien in Amsterdam.

Op naar Tilburg
Van 9 juni tot en met 11 november is een bezoek aan Tilburg extra de moeite waard, dan is in het Textielmuseum namelijk de tentoonstelling Simply Scandinavian, Nordic Design 1945-2018 te bewonderen. En het museum had nogal een collectie om uit te putten. Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Verner Panton, Alvar Aalto: de lijst van invloedrijke Deense, Finse, Noorse en Zweedse designers is eindeloos.

Bumble droogshampoo
Voor zowel kort- als langharige mannen herkenbaar: heb je een dag lekker op het strand gezeten, voelt je haar ‘s avonds aan als stro. We hebben misschien wel een fijne oplossing: de Prêt-à-powder Très Invisible Dry Shampoo. Daar zit een UV-bescherming in! Ideaal. Je haar ruikt er ook nog lekker door.

Heel gay
Ken je Sterresoet en Gale nog? Zij geven als kunstenaarscollectief LIONSTORM iconische beelden een gay makeover. Nu hebben ze iets nieuws gelanceerd: gay-shirts! De shirts (perfect voor Pride) zijn nu te koop en natuurlijk unisex.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau