Winq ♥︎ Loves

Win een VIP-diner tijdens de finale van de Volvo Ocean Race

Leestijd: < 1 min

Lezers van ons magazine trakteren we in ieder nummer op een aantal van onze favoriete nieuwe hotspots, leuke gadgets en meer. Deze week met een leuke winactie.

Terug in balans
Weinig zuivel, geen bladgroente en het liefst maaltijden opwarmen: het zijn de ayurvedische principes, ontstaan uit de Indiase geneeskunde. Je komt weer even in balans met je lichaam en geest. Jasmine Hemsley zorgt ervoor dat dit dieet ook nog leuk om te doen is, met het prachtig vormgegeven kookboek East by West.

Goed spul
Tot in de late uurtjes gewerkt, misschien stiekem toch een leuk feestje gehad of gewoon behoefte om er elke ochtend uitgeslapen uit te zien? Met NIVEA MEN Active Energy Morning Fix Gezichtsgel en bijbehorende Active Energy Herstellende Nachtcrème kom je altijd fris voor en door de dag. Wij hebben de producten vast getest.

Het wordt een koude zomer
Trendwatchers voorspellen dat chardonnay het nieuwe zomerdrankje gaat worden. Een comeback voor een wijntje dat nooit is weggeweest. Maar wat drink je dan voor de lunch op het terras? IJskoffie is een knap ochtendalternatief dat de rest van de dag overigens ook best lekker wegdrinkt. Koffiekoning Nespresso voegt vanaf 18 juni twee nieuwe smaken aan zijn assortiment toe.

Winnen!
Je hebt er vast en zeker over gehoord: de Volvo Ocean Race. De zwaarste en meest prestigieuze sportcompetitie ter wereld. Dit keer eindigt het grote event in eigen land, uniek! Na een acht maanden durende strijd finishen de zeilliefhebbers deze maand in de haven van Scheveningen. En jij kunt erbij zijn!

Winq nodigt in samenwerking met Volvo Car Nederland één Winq-fan uit met +1 op zaterdag 30 juni voor een uitgebreid VIP-diner in het unieke Volvo Paviljoen. Kans maken? Stuur een mail naar win@winq.com onder vermelding van ‘VOLVO’ en vergeet niet je naam en adresgegevens te vermelden. Met de winnaar wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

Powered by Labrador CMS