Op haar Facebook-pagina schrijft Jennifer Hopelezz dat ze overweldigend veel reacties heeft gehad op haar eerdere berichten over het taxi-incident. Hiervoor wil ze iedereen bedanken, in een nieuw bericht. Hierin schrijft ze ook dat ze het schokkend vindt dat maar liefst vijf vrienden hetzelfde is overkomen: ook zij kregen te maken met weigerachtige taxichauffeurs.

Dan vertelt Jennifer dat ze een gesprek heeft gehad met de taxichauffeur die haar zondag weigerde mee te nemen. Bij het gesprek was de directeur van taxicentrale TCS aanwezig, Gamis el Bouakili. Ook waren Jacintha Summerville en directeur Vincent Verkoelen van het Meldpunt Discriminatie erbij.

Jennifer schrijft: “Zowel de chauffeur als de directeur van TCS boden mij hun oprechte excuses aan, die ik meteen heb aanvaard. Het moment was ontroerend en helend.”

Verder bedankt ze het Meldpunt Discriminatie voor de leidende rol die ze hebben gehad in het organiseren van een ontmoeting met alle taxi-organisaties in Amsterdam, die nog moet plaatsvinden. Aan de hand van voorlichting moeten in de toekomst alle taxichauffeurs LHBTQ-vriendelijk zijn, zegt Jennifer. “Er zijn al heel veel ideeën binnengekomen, dus laten we hopen dat we hier iets positiefs van kunnen maken.”