Armie Hammer speelde Oliver in Call Me By Your Name, de film over een onstuimige zomerliefde die uitkwam in 2017. Timothy Chalamet speelde Elio, de jongen op wie Oliver zijn oog liet vallen.

Volgens Hammer wordt er hard gewerkt aan een vervolg, waarvan hij hoopt dat Oliver en Elio terug zullen keren. Over de eerste film zegt hij in een interview met filmmagazine Variety: “Nooit eerder had ik zo’n intensieve, unieke en meeslepende filmervaring, en ook daarna niet meer. Als we nog een film kunnen doen, zou me dat heel gelukkig maken.”

Wat hij al weet over de film, mag hij nog niet bekend maken. Eerder las je hier al dat regisseur Luca Guadagnino het verhaal van de tweede film een jaar of vijf, zes na de eerste wilde laten afspelen. De toon zou anders zijn, mede doordat de nieuwe film zich afspeelt ten tijde van het hoogtepunt van de aidscrisis.

De eerste film leverde Timothy Chalamet al een Oscar-nominatie op voor beste acteur. Armie Hammer vertelde ook nog dat hij sinds Call Me By Your Name regelmatig perziken krijgt van fans. Waarom wás dat ook alweer…?