Winq ♥︎ Loves

Webserie ANNE+ vanaf september te zien op YouTube

Leestijd: 2 minuten - door Winq redactie op 22 september 2018

We trakteren de lezers van ons magazine elke editie op een aantal van onze favoriete nieuwe hotspots, leuke gadgets en meer. Vanaf nu heeft die rubriek een online broertje, met de dingen waar wij van houden. Deze week met de releasedatum van ANNE+ en een ultrahandig scheermesje.

Sneller scheren?

Geen zin meer na een paar scheerbeurten naar de winkel te hollen voor een nieuw scheermesje? Dan zijn de mesjes van Boldking misschien wel iets voor jou. Je kunt ze vaak gebruiken, ze zijn milieuvriendelijk, snel schoon te spoelen en comfortabel in gebruik. De startset van het merk bestaat uit een set losse mesjes (4 stuks), een houder en een zuignap en kun je al kopen voor 13 euro, meer dan prima dus! Ze hebben ook versies met scheerschuim en aftershave gel (zoals op de foto). 

Lesbisch daten

We kijken er al een tijdje naar uit: ANNE+. Een luchtige webserie over de datingavonturen van een lesbische twintiger uit Amsterdam. De serie gaat op 30 september in première tijdens het Nederlands Film Festival. Kun je daar niet bij zijn? Geen probleem. Op dezelfde dag worden de eerste twee afleveringen online gezet op YouTube en NPO3.nl. Daarna volgen er vier woensdagen lang nieuwe afleveringen. Gratis en voor niets! Eerder spraken we al Valerie Bisscheroux, afgestudeerd filmproducent en regisseur van ANNE+. Dat interview vind je hier.

Slimme video

Duurt ook nog even, maar Cher is bijna klaar haar album online te gooien. Voor nu heeft ze een video op internet geplaatst bij het ABBA-nummer ‘SOS’. Slim: de actrices in de video (Cher zit er zelf niet in) doen de poses uit ABBA-video’s na.

Daar moet een piemel op

Koffiemokken versierd met alle mogelijke piemels, ansichtkaarten met spreuken als ‘I love your farts’ en sokken met tietenprint: de illustrator achter Eat Mielies maakt heerlijke ontwerpen voor iedereen die de puberteit mentaal nooit is ontgroeid.

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 102

Deze keer: queer in tijden van corona

Neem een abonnement

Geef cadeau