Dit is de ‘geheime’ cameo van Adam Lambert in Bohemian Rhapsody

06 november 2018, Winq redactie, 2 minuten

Bohemian Rhapsody al gezien? Dan is de kans groot dat je – al dan niet ongemerkt – naar Adam Lambert hebt zitten kijken. De huidige frontman van Queen heeft namelijk een piepkleine cameo in de film, met een snor als vermomming.

Bohemian Rhapsody is een box-office hit. Het wereldwijde succes komt na een storm van kritiek. Ook de filmrecensent van Winq was niet onverdeeld positief over de wijze waarop het leven van zanger Freddie Mercury in de film in beeld is gebracht, maar gaf desondanks toch drie sterren. Want met name Rami Malek is betoverend als Mercury.

Queen bestaat nog steeds en toert momenteel de wereld rond. Adam Lambert, de zanger die ooit tweede werd bij American Idol en sindsdien een aantal hits scoorde, in een remake van de musicalfilm The Rocky Horror Picture Show speelde en sinds 2014 regelmatig te zien is als vervanger van Freddie Mercury bij de live shows van Queen, duikt nu ook op in de film.

Cruisende mannen
Lambert duikt op in een ultrakort fragment waarin te zien is hoe Mercury iemand belt op een parkeerplaats voor truckers, waarna hij een aantal mannen ziet die een openbaar toilet binnengaan. Een van die cruisende mannen is Lambert. Hij draagt een rode cap en een grote snor, dus hij is nauwelijks herkenbaar.

Eerder zei Lambert zelf al dat zijn cameo ‘heel erg mysterieus’ was. Twee jaar geleden zei hij ook al eens dat hij graag iemand zou willen spelen die een oogje had op Freddie. “Ik had met Freddie in bed willen liggen en een van zijn minnaars willen spelen”, vertelde Lambert in 2016 aan Digital Spy. Helaas is dat niet gebeurd, maar iemand die al cruisend naar Freddie gluurt, dat is ook al heel wat.

Bron: Gay Times

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 110

Deze keer: Oscar and the Wolf, Everybody's Talking About Jamie en Tim & Nicolaas

Neem een abonnement

Geef cadeau