Uittip

Ga deze winter naar de internationale dinnershow PALAZZO

Met cabaret artist Reuben Kaye

14 december 2018, Winq redactie, 2 minuten

De internationale dinnershow PALAZZO is terug in Nederland. De nostalgische spiegeltent staat tot en met 3 maart 2019 naast de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Op Winq vind je exclusieve kortingscodes.

Ga de feestdagen en het nieuwe jaar in met PALAZZO. Beleef een spectaculaire show vol humor, magie en adembenemende acts. De flamboyante Australische gastheer Reuben Kaye presenteert deze avond met internationale grote artiesten, onder meer bekend van Cirque du Soleil.

De titel, Haut Chaos, verklapt al een beetje waar de avond heen gaat: niets lijkt onmogelijk.

Show bij PALAZZO

Speciaal voor PALAZZO heeft sterrenchef Joris Bijdendijk een bijzonder menu samengesteld. Je kunt kiezen uit een menu met vlees en vis of een vegetarisch menu. Daarnaast zijn er ook speciale wijnarrangementen bij te boeken.

Je kunt bij kiezen uit een show op 27, 28 of 30 december, 5 of 6 januari. Wees er snel bij, want voor je het weet is het uitverkocht. Door hier te klikken kom je op de unieke kortingslink voor Winq-lezers.

Wij spraken Reuben Kaye over zijn show: “Ik benadruk de mannelijkheid van mijn lichaam met drag”, dat interview lees je hier.

Beeld: Patrick van Emst

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 115

Onze extra dikke Pride-special!

Neem een abonnement

Geef cadeau