Muziek op vrijdag: de nieuwe van Ariana Grande en een drag-versie van Jolene

Thank God It's Friday!

14 december 2018, Jaap Bartelds, 6 minuten

Ariana Grande komt niet alleen met een gevoelige nieuwe single, maar er is meer nieuws: haar docuserie staat nu op Netflix. En om de film Dumplin' te promoten, maakten Ginger Minj en andere dragqueens een nieuwe video voor Dolly Partons 'Jolene'. Maar er is meer muziek om het weekend mee in te gaan. 

Dumplin' Drag Queens - 'Jolene'

Dumplin' al gezien op Netflix? Hierin is Jennifer Aniston te zien als moeder van Danielle MacDonald. Moeder was vroeger een beauty queen en dochter wil dat nu ook worden. Maar daarvoor moet ze enkele hobbels nemen, want ze is niet zo slank als de gemiddelde kandidaat. De muziek uit Dumplin' is afkomstig van Dolly Parton. In de film is een rolletje weggelegd voor Ginger Minj, bekend van RuPaul's Drag Race. Die maakte samen met andere Drag Race-kandidaten (Katya, Alaska, Bebe Zahara Benet, BenDeLaCreme en Manila Luzon) een nieuwe lipsync-video voor Dolly Partons Jolene. Zie hier hoe ze door Dolly's geboorteplaats Sevierville wandelen.

Ariana Grande – 'Imagine'

Op 6 december verscheen het eerste deel van een docuserie over Ariana Grandes Dangerous Woman Tour op Netflix. De volgende drie delen zijn er sinds gisteren te vinden. En dan bracht ze ook nog haar nieuwe single uit, genaamd ‘Imagine’. Het is een originele track en geen cover van John Lennons grootste hit. Hadden we haar ook graag eens horen zingen, maar wellicht is ze zelf ook al op dat idee gekomen. Voor haar volgende tour een medley?

Avril Lavigne – ‘Tell Me It’s Over’

De tweede single van Avril Lavignes comebackalbum Head Above Water is een jarenzestigballade met een romantische retroclip. Maar echt heel goed gaat het niet, gezien de droevige naar-beneden-staar-beelden. De titel had het ook al een beetje verraden, natuurlijk. En dan was het in betere tijden ook nog eens kerst, wat de liefdesbreuk extra triest maakt.

MNEK – ‘Stopped Believing In Santa’

Nog een kerstlied over een verbroken relatie. Als je geen kerst kunt vieren met je lover, dan hoeft het hele Santa-circus ook niet meer, zingt MNEK in dit lied waarvoor helaas nog geen video is verschenen.

Mark Ronson & Miley Cyrus – ‘Nothing Breaks Like A Heart’

Vorige week lieten we je de video al zien die Miley en Mark maakten. Graham Norton nodigde ze uit voor een praatje en een live-optreden. Dat praatje duurt tot 5:50 in het onderstaande talkshowfragment. Dan volgt een fraai optreden waar een dikke auto aan te pas komt.

Taylor Swift – Reputation Stadium Tour

Nog meer Netflix-nieuws. Taylor Swift heeft bekendgemaakt dat haar Reputation Stadium Tour daar vanaf 31 december te zien zal zijn. Da’s lekker uitbrakken op Nieuwjaarsdag. Hier alvast de trailer.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 115

Onze extra dikke Pride-special!

Neem een abonnement

Geef cadeau