Mooi dit: Pose-ster Billy Porter zingt lied met boodschap, ‘Love The Pain Away’

09 januari 2019, Winq redactie, 3 minuten

Na de schietpartij op een school in Colombine in 1999 schreef acteur Billy Porter een lied met een mooie boodschap, ‘Love The Pain Away’. Een paar maanden geleden vond hij de tekst terug en besloot het nu te zingen omdat het lied actueler is dan ooit. Hier de beelden.

Eerder deze week zagen we hoe Billy Porter schitterde op de rode loper bij de Golden Globes, in een prachtige cape. Nu is er een video online gezet waarin hij samenwerkt met Michael Korte. Die laatste is met een videoserie bezig waarin hij artiesten laat optreden terwijl hij ze filmt in één take. De naam: One Take Project.

Michael Korte maakte eerder een fraaie Hamilton-/Beyoncé-mashup. Later ging een optreden van Korte de wereld rond waarin hij danste in een kerk op de klanken van ‘Freedom’, een lied van Empire-acteur Jussie Smollett.

Ook de video met Billy Porter is een schot in de roos. Volgens Porter is de tekst van ‘Love The Pain Away relevanter dan ooit, nu in steeds meer landen discriminatie tegen LHBTQ’s toeneemt en er in sommige landen rechten worden teruggedraaid.

Pose was in 2018 te zien op tv. Deze serie ging over de ballroom scene in het New York van de jaren tachtig en schreef geschiedenis vanwege de meest diverse cast in een serie ooit. Porter had hierin een van de prominentere rollen.

Bron: GayStarNews

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau