Tips

7 last minute cadeautips voor Valentijnsdag

Verras je vriend, of jezelf

12 februari 2019, Winq redactie, 3 minuten

Ben jij er nog niet helemaal uit wat je je vriend (of jezelf natuurlijk) dit jaar als cadeautje geeft voor Valentijnsdag? Wij hebben wat tips.

Diner met z’n drieën
Of je nou al jaren het derde wiel bent van twee verliefde vrienden, of met z’n drieën een relatie hebt: restaurant Dimitri’s komt met het ‘Ménage à Trois’ valentijnsdiner. Het diner gaat van start met een champagne cocktail en eindigt met een verrassingstoetje. Extra leuk: je hoeft maar voor twee te betalen.

Geef hem een sok
Sokken zijn niet zomaar een accessoire, maar de basis waar je de rest van je outfit op aanpast. Zo luidt de filosofie van de mannen van Sock my Feet. Van sinaasappels tot schapen en schattige hondjes: deze sokken zijn alles behalve basic. De Sock My Love is speciaal voor Valentijnsdag gemaakt. Je krijgt ‘m in een stijlvol bijpassend doosje.

Tijd voor een massage!
Kijk, een massagegel kun je overal kopen, maar hoe verder? Je wil je man onder handen nemen, maar je wil niet dat hij nóg meer last van z’n rug krijgt. Rachel Beider maakte een massage gids voor beginners, inclusief leuke illustraties.

Waar gaan we heen?
Ben je écht te laat met je cadeau? Dan kun je altijd nog een srprs.me giftcard bestellen. Het concept is bekend: je boekt een reis zonder dat je weet waar je heengaat. Daar kom je pas achter als je je koffer al hebt ingepakt.

Lekker drankje
De Italiaanse makers van de heerlijke likeur Disaronno hebben dit jaar iets speciaals voor Valentijnsdag: een lekker cocktailrecept, genaamd Disaronno kisses. Het is een gemakkelijke cocktail met prosecco en aardbeiensiroop. Men neemt: 30 ml Diaronno, 10 ml Strawberry Puree en verder vul je het aan met een lekkere prosecco. Yum!

Tijd voor Pose
Ben je écht te laat? Plan dan gewoon een Netflix-avondje. Met een cosy dekentje, wat drankjes en iets te snacken. Geen liefde om tegenaan te kruipen? Dan doe je het gewoon alleen. Wij hebben het ultieme gay Netflix-overzicht bijgewerkt met heel veel nieuwe queer titels, zoals Pose en Russian Doll. Genoeg te zien dus!

Zeg het met bloemen
En gaat het nou eigenlijk helemaal niet zo lekker tussen jullie en wil je van ‘m af? Dan kun je via Pleurop je toekomstige ex dumpen met een verdorven boeketje. Als je dat te saai vindt, kun je ook een vies luchtje, stomme brief of (misschien nog wel pijnlijker) één dode bloem sturen. De ‘cadeautjes’ zijn tot 13 februari te bestellen.

Volg je ons al op Instagram?

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 123

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau