Tips

7 last minute cadeautips voor Valentijnsdag

Verras je vriend, of jezelf

Leestijd: < 1 min

Ben jij er nog niet helemaal uit wat je je vriend (of jezelf natuurlijk) dit jaar als cadeautje geeft voor Valentijnsdag? Wij hebben wat tips.

Geef hem een sok
Sokken zijn niet zomaar een accessoire, maar de basis waar je de rest van je outfit op aanpast. Zo luidt de filosofie van de mannen van Sock my Feet. Van sinaasappels tot schapen en schattige hondjes: deze sokken zijn alles behalve basic. De Sock My Love is speciaal voor Valentijnsdag gemaakt. Je krijgt ‘m in een stijlvol bijpassend doosje.

Waar gaan we heen?
Ben je écht te laat met je cadeau? Dan kun je altijd nog een srprs.me giftcard bestellen. Het concept is bekend: je boekt een reis zonder dat je weet waar je heengaat. Daar kom je pas achter als je je koffer al hebt ingepakt.

Tijd voor Pose
Ben je écht te laat? Plan dan gewoon een Netflix-avondje. Met een cosy dekentje, wat drankjes en iets te snacken. Geen liefde om tegenaan te kruipen? Dan doe je het gewoon alleen. Wij hebben het ultieme gay Netflix-overzicht bijgewerkt met heel veel nieuwe queer titels, zoals Pose en Russian Doll. Genoeg te zien dus!

Powered by Labrador CMS