Mooi dit: Elton John zingt duet met de acteur die hem speelt in Rocketman

Bekijk het duet en de trailer van Rocketman

Leestijd: < 1 min

Tijdens een afterparty na de uitreiking van de Oscars zong acteur Taron Egerton het van Elton John bekende lied ‘Tiny Dancer’. Sir Elton begeleidde hem daarbij op de piano.

Later dit jaar verschijnt Rocketman, een biopic die is gebaseerd op het leven van Elton John. De zanger is zeer in zijn nopjes met zijn levende action figure, zo is te zien in de onderstaande video die online is verschenen.

Op een feest dat na afloop van de Academy Awardshow werd gehouden ter ondersteuning van de Elton John Aids Foundation, zetten Elton John en Taron Egerton hun beste beentje voor. Samen zongen ze de klassieker ‘Tiny Dancer’, een hit van Elton John uit 1971. In Nederland deed het nummer overigens weinig, destijds. Wel stond het de laatste vier jaar in de Top 2000.

Eerder schreven we al dat Elton John lyrisch is over Egerton. Van alle zangers en auteurs zou er niemand beter zijn hits kunnen zingen dan Egerton.

Afijn, hier de beelden. Het feest bracht trouwens zo’n zes miljoen dollar op voor Elton Johns Foundation. Rocketman verschijnt eind mei in de bioscopen.

Powered by Labrador CMS