In november vorig jaar al werd bekend dat er veel footage van A Star Is Born op de planken was blijven liggen. Destijds maakte Warner Bros bekend dat dit vooral om gesproken scènes ging. Ze wilden de film niet langer maken en ook geen muziek opofferen.

Nu blijkt dat er alsnog tóch meer muziek zit in de langere versie. Een tot dusver onbekend nummer is aan A Star Is Born toegevoegd. Het heet ‘Clover’ en wordt gezongen door Lady Gaga en Bradley Cooper.

Shallow
De film heeft wereldwijd tot nu toe bijna een half miljard dollar opgebracht. In Nederland zagen zo’n 700.000 mensen de film. A Star is Born wist van de acht Oscar-nominaties er een te verzilveren, namelijk die voor Beste Song. Lady Gaga en Bradley Cooper traden samen op tijdens de ceremonie, waar ze ‘Shallow’ zongen. Sindsdien stijgt het nummer weer in de hitlijsten.

Vooralsnog is de lange versie van A Star Is Born een week lang te zien in de Amerikaanse bioscopen. Het is nog niet bekend of de Nederlandse bioscopen zullen volgen. We wachten het af, en anders de dvd-release.

Bron: Gay Times / RTL Boulevard