Luca Guadagnino is de regisseur van Call Me By Your Name. Hoewel hij vorig jaar sprak over een vervolg van die film, werkt hij nu eerst aan een project voor de Amerikaanse tv-zender HBO. Hij regisseert de eerste twee afleveringen en de finale aflevering van We Are Who We Are, zoals de voorlopige werktitel luidt.

De serie bestaat uit acht afleveringen van een uur. De hoofdpersoon is Fraser Wilson, een veertienjarige jongen die zichzelf queer noemt. Frasers moeder is zojuist benoemd tot kolonel en verhuist met haar vrouw en zoon van New York naar Italië.

In Italië gaan ze wonen op een Amerikaanse legerbasis, waar Fraser andere jongeren tegenkomt. Caitlin Wilson is daar een van. Ze worden vrienden. Caitlin gaat regelmatig op jacht met haar vader en zit op kickboksen. Zelf komt Fraser erachter dat hij mannen leuk vindt, soms van zijn eigen leeftijd (hij heeft een crush op zijn goede vriend Marc die in New York woont) en heeft een ‘onschuldige romantische connectie’ met een soldaat op de legerbasis die Jason heet.

Filmen begint in mei en de opnames voor We Are Who We Are zouden afgerond moeten zijn in oktober.

Bron: PinkNews