Modeman Tan Fance van Queer Eye: ‘Donald Trump zou ik nooit een make-over geven’

Leestijd: < 1 min

Tan France is de modeman van Queer Eye. Op de vraag wie hij nevernooit een make-over zou willen geven geeft hij stellig antwoord: Donald Trump. “Het kan me helemaal niets schelen hoe die man er uit ziet.”

Volgens Tan France zou de Amerikaanse president het ook niet volhouden met de jongens van Queer Eye. “Donald Trump zou voor een make-over een week met mij moeten optrekken en mij moeten zien als een echt persoon.” Dat ziet France nog niet gebeuren.

Volgens France is Queer Eye een belangrijk instrument om bruggen tussen mensen te slechten die van mening verschillen. “Veel mensen in onze show hebben nog nooit iemand ontmoet die gay is. Zie ons als een soort breekijzer. Alle vijf zijn wij liberaal en de mensen die we ontmoeten zijn veelal Republikeins.

Hij vervolgt: “Queer Eye is meer dan alleen het mooier maken van mensen. Het gaat om connectie tussen mensen en over positiviteit. Met Queer Eye geven we mensen een podium om hun verhalen te vertellen en we moedigen andere mensen aan zich bloot te geven.”

Het derde seizoen van Queer Eye staat vanaf 15 maart op Netflix. De trailer vind je hier.

Bron: GayStarNews

Powered by Labrador CMS