Dit zijn de leukste Pride-inhakers van 2019

Leestijd: < 1 min

Het begint vroeg, maar verschillende bedrijven staan nu al vooraan om in te haken op de Pride-weken. In dit artikel een overzicht van de leukste Pride-inhakers van 2019.

ASOS

T-shirts, shorts, broeken en accessoires: kledingmerk Asos komt voor de derde keer met een uitgebreide Pride-collectie in opgewekte kleuren. Meer dan vijftig stuks vind je in de collectie en vorig jaar haalde ze daarmee 200K op voor homo-organisatie GLAAD. Lekker bezig!

Boohoo

Boohoo komt voor de derde keer met een Pride-collectie. De opbrengst van de collectie, bestaande uit bonte prints en regenbogen, gaat voor een deel naar het goede doel.

Disney

Hoe leuk is de Pride-collectie van Disney? Van 31 mei t/m 2 juni 2019 organiseert Disneyland® Paris voor het eerst in de geschiedenis van het resort zelf de Magical Pride, maar deze items zijn natuurlijk ook leuk bij andere Prides.

Garcon Model

Garcon Model heeft drie verschillende Pride-onderbroeken gelanceerd. Tien procent van de opbrengst van deze speciale Pride-collectie gaat naar een goed doel, Rainbow Refugee. Dit is een organisatie die LHBTQ-vluchtelingen aan een veilig onderkomen en een nieuw bestaan helpt in Canada.

H&M

H&M gaat tijdens Utrecht Pride de Love For All-collectie lanceren. De collectie is in eerste instantie alleen in Utrecht te koop, later kun je de items ook in de rest van ons land vinden. 10% van de verkoopprijs wordt gedoneerd aan de UN Free & Equal-campagne. De items zijn te koop vanaf 27 mei.

Kipling

De Pride-collectie van Kipling is onderdeel van de Kipling New Classics-collectie, bestaande uit oude modellen van Kipling die vernieuwd zijn. Extra goed: VF Corporation, het moederbedrijf van Kipling, is onlangs uitgeroepen tot een van de beste werkplaatsen voor LHBTQ’s.

Reebok

Hoe tof zijn de Pride-sneakers van Reebok? Speciaal voor Pride hebben ze de witte schoenen aangepast en de opbrengst gaat voor een deel naar LHBTQ-organisatie. Tot nu toe zijn de schoenen alleen nog maar in Amerika te koop.

Coverbeeld: Eric Danhier

Powered by Labrador CMS