Vocal coach: 'Duncan Laurence zong briljant!'

“I thought it was fabulous and I love to hear more from this guy.”

Leestijd: < 1 min

Daar is ze weer: Georgina, onze favoriete zangcoach. In deze video bespreekt ze het zangtalent van Duncan Laurence. Ze vindt dat hij terecht heeft gewonnen en hier vertelt ze waarom precies.

The Honest Vocal Coach is een hit op YouTube. Sinds ongeveer een jaar maakt ze video’s waarin ze de zangkwaliteiten van bekende artiesten bespreekt. Soms druipt de teleurstelling van haar gezicht, zoals bij haar bespreking van Madonna’s optreden tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival.

Maar als ze iemand ziet die geweldig zingt, begint Georgina te stralen. Zoals het geval is bij Duncan Laurence. Ze heeft expres voor gekozen om het optreden van Duncan ná zijn overwinning te bespreken, want volgens haar is het extra moeilijk om goed te zingen als de adrenaline en de overwinningsroes door je lijf gieren.

Georgina roemt het bereik van Duncan, de wijze waarop hij schakelt tussen laag en hoog, zijn timing en hoe hij toewerkt naar de finale van het nummer. En dan is ze er gewoon even helemaal stil van. “I thought it was fabulous and I love to hear more from this guy.” Don’t we all? Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS