Pascal en Wesley gaan naar Fuerteventura!

Pascal en Wesley winnen een reis zonder gekrijs bij het zwembad

02 juni 2019, Winq redactie, 2 minuten

Onlangs stelden we in samenwerking met TUI drie koppels aan jullie voor die kans maakten op een romantische adults only zonvakantie naar Fuerteventura. Met een ruime meerderheid van jullie stemmen wonnen onderwijsassistent en parttime barman Pascal (40) en cameraman Wesley (40).

Het stel dat elkaar in Las Vegas het jawoord gaf en twee kinderen van negen en zeven heeft, kan niet wachten om op vakantie te gaan. “We hebben er ontzettend veel zin in!”, reageert Wesley op het goede nieuws.

“Het is een enorme verrassing: toen we tijdens de fotoshoot de andere stellen ontmoetten, hadden we niet verwacht dat we zouden winnen. Junior en Spikey zijn van die hippe jongens, en we hadden het Hazem en Ali ook enorm gegund.” Pascal en Wesley gaan op een achtdaagse romantische zonvakantie naar een adults only resort in Fuerteventura, dus zónder hun twee kinderen. “We hebben ze al ingelicht. Ze vinden het héél jammer dat ze niet met ons mee mogen, maar we hebben beloofd een mooie ansichtkaart te sturen. Pascal en ik kijken er enorm naar uit om samen aan het zwembad in de zon te liggen!”

In de volgende editie van Winq lees je hoe Pascal en Wesley het in Fuerteventura hebben gehad.

Pascal en Wesley zijn niet de enigen die binnenkort op vakantie gaan. Onder de duizend lezers die stemden op een van de deelnemende koppels, werd ook een TUI-reischeque van 1.000 euro verloot. De gelukkige winnaar is Harm Bastiaanse uit Arnhem. Gefeliciteerd!

TUI SENSIMAR is onbeperkt genieten van een romantische all-inzonvakantie, alleen voor volwassenen. Meer weten over TUI SENSIMAR? Ga naar Tui.nl/sensimar.

Volg je ons al op Instagram?

Artikelen in dezelfde serie - Zonvakantie - powered by TUI SENSIMAR

Winq ♥︎ Kreta: Elounda Village Resort & Spa

Totaal tot rust komen in het TUI SENSIMAR Oceanis Beach & Spa Resort

“Misschien moeten we in Spanje trouwen, als we winnen?”

“Het kostte veel moeite met elkaar te trouwen, een baan en een huis te vinden”

“Vakantie is heel anders met kinderen dan als je alleen gaat”

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau