In Queer Eye heeft Antoni Porowski de rol van culinair expert. Ook is hij een echte wijnkenner. Zijn Poolse ouders woonden in het Canadese Montréal, waar hij later psychologie studeerde. Eenmaal verhuisd naar New York, besloot Antoni dat hij acteur wilde worden. Na een aantal kleine filmrollen kwam Queer Eye op zijn pad. Dat programma won in september een Emmy Award in de categorie Outstanding Structured Reality Program.

Het bovenstaande schreven we al eerder over Porowski, toen bekend werd dat hij het gezicht werd van een ondergoedcampagne van Calvin Klein. De bijbehorende foto’s waren een tikje gruiziger dan die van een nieuwe campagne, die hij nu heeft geschoten voor Tom Ford.

Zijden boxershort met zebra-print
De onderbroeken zijn verkrijgbaar via de Amerikaanse winkelketen Neiman Marcus. Volgens Porowski draait het bij de nieuwe collectie allemaal om zelfvertrouwen. “Je voelt je lekker in je vel en deze onderbroeken zijn zowel mooi ontworpen als comfortabel. Zelf draag ik het liefst witte briefs, maar ben ook dol op de zijden boxershort het zebra-print van Tom Ford.”

Hier enkele beelden uit de nieuwe campagne die Porowski heeft gedeeld via Instagram.