Eerder dit jaar meldden we al dat er een tv-serie aankomt die net als de film Love, Simon is gebaseerd op een boek van schrijfster Becky Albetalli, Simon vs. The Homo Sapiens Agenda. In 2018 verscheen een vervolg op dat boek, Leah On The Offbeat. Dit is de bron voor de nieuwe tv-serie.

Highschool-perikelen
De nieuwe serie gaat net als Love, Simon over highschool-perikelen. Deze keer staat een zekere Victor centraal, die wordt gespeeld door acteur Michael Cimino (zie foto, bekend van Anabelle Comes Home). Te zien is hoe hij moet zien te wennen aan een nieuwe omgeving, zowel thuis als op school, terwijl hij worstelt met zijn seksualiteit. Hij steekt Simon de helpende hand toe bij het reilen en zeilen op school.

Nick Robinson, die Simon speelde in de film, is nu producent van de serie en leent zijn stem aan de verteller van de serie. Ana Oritz (bekend van Ugly Betty) speelt Victors moeder.

Isaac Aptaker en Elizabeth Berger waren verantwoordelijk voor het scenario van Love, Simon. Zij zijn wederom aangetrokken voor de serie.

De serie is zoals gezegd te zien op Disney+, wanneer precies is nog niet bekend.

Bron: Queerty