Sinds Ryan Murhpy een deal heeft gesloten met Netflix, regent het nieuwe serie-ideeën. The Politician is sinds afgelopen weekend al te zien, over een scholier die alles op alles zet om ooit president van de Verenigde Staten te worden. Met name Jessica Lange is geweldig als oma van een meisje dat ze een ziekte laat faken.  Al is die rol natuurlijk wél (deels) geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Dee Dee Blanchard en haar dochter Gypsy Rose, maar dat terzijde.

Inmiddels weten we dat Lange ook in de huid kruipt van Marlène Dietrich, voor een andere serie van Murphy. Hier een klein overzicht van alle producties die eraan komen.

Hollywood
Ook de serie Hollywood staat op het punt om gedraaid te worden. Hierin vertelt Murphy roemruchte verhalen over filmlegenden van weleer. Een daarvan gaat over Rock Hudson, die zijn homoseksualiteit zijn leven lang geheim hield. Hij schitterde in de jaren vijftig en zestig in films als Giant en Pillow Talk en was in de jaren tachtig te zien in Dynasty. In 1985 overleed Hudson aan de gevolgen van aids.

Murphy heeft nu bekend gemaakt dat de 28-jarige Jake Picking de rol van Hudson zal vertolken. De beginnend acteur was al te zien in de films Goat, Patriots Day, Blockers, Sicario: Day of the Soldado en volgend jaar zomer in Tom Gun: Maverick.

Naast Picking zullen Dylan McDermott, Jim Parsons, Joe Mantello, Jeremy Pope, Darren Criss, Patti LuPone en Holland Taylor te zien zijn. Wanneer de serie op Netflix te zien is, is nog niet bekend.