Songfestival update

Utrechtse Stefania gaat voor Griekenland naar het Songfestival

04 februari 2020, Winq redactie, 2 minuten

De Nederlandse zangeres Stefania deed al mee aan het Junior Songfestival voor ons land, dit jaar doet ze voor Griekenland mee aan de volwassen versie. 

Bij de naam Stefania Liberakakis gaat waarschijnlijk geen belletje rinkelen, maar daar komt binnenkort verandering in. Die Nederlands-Griekse zangeres gaat namelijk voor Griekenland naar het Eurovisie Songfestival in Rotterdam, hoe gaaf is dat? 

Stefania zingt 'SUPERG!RL' in Rotterdam. Binnenkort wordt dat nummer bekendgemaakt. 

Junior Songfestival
Stefania deed voor Nederland een aantal jaar geleden mee aan het Junior Songfestival. Met de meidengroep Kisses bereikte ze toen een achtste plek. Eerder deed de zangeres op haar 9e al mee aan The Voice Kids en zong ze twee jaar bij Kinderen voor Kinderen

Nu dus het Songfestival voor Griekenland. De zangeres heedft volgens de Griekse Songfestivalsite Eurovision Fun drie nummers ingestuurd naar de Griekse omroep ERT. Twee van de drie nummers zouden geschreven zijn door de Griekse schrijver en componist Dimitris Kontopoulos. Hij schreef ook de nummers waarmee Sergey Lazarev twee keer meedeed voor Rusland en het nummer ‘Shady Lady’, waarmee Ani Lorak in 2008 tweede werd voor Oekraïne. 

Binnenkort horen we 'SUPERG!RL'. Voor nu kun je vast luisteren naar een aantal van haar singles. 

Ben jij benieuwd welke artiesten er wel met zekerheid naar Rotterdam komen? Check dan de lijst hier

Coverafbeelding: Chantal Antonides - Picture Perfect Amsterdam

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau