Geinig: zanger Avan Jogia leest ‘hitsige tweets’ over zichzelf voor

Leestijd: < 1 min

Avan Jogia is een Canadese acteur en zanger, die je wellicht kent van zijn rol in de serie Victorious. Hij heeft een nieuw album uit en voor Buzzfeed maakte hij een filmpje waarin hij tweets voorleest van fans die van alles met hem willen uitspoken. Wat natuurlijk heerlijk ongemakkelijk is. Hier de beelden!

Buzzfeed sleept regelmatig celebs voor de camera om ze te confronteren met de berichten die fans over ze twitteren. Eerder al was bijvoorbeeld acteur Henry Cavill het haasje, net als zanger Troye Sivan en Queer Eye’s Antoni.

Deze keer is de Canadese zanger en acteur Avan Jogia aan de beurt. Zijn looks doen denken aan een jonge Johnny Depp en met zijn bronstige oogopslag jaagt hij menig fan het hoofd op hol.

De 28-jarige hunk krijgt tweets over zichzelf te lezen met teksten als: “It’s been years and I still want Avan Jogi to live in my hole like a crab.” Of deze: “Avan Jogia, more like nut in my ear and step on my throat.” Of: “I want to feel Avan Jogia’s cute moustache on my asshole so BAD.”

Hij leest het voor met steeds roder wordende konen. Of is dat onze fantasie? O ja, zijn nieuwe album heet Mixed Feelings. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS