Terwijl de Nederlandse inzending vandaag is gelekt (en nog te vinden is via GeenStijl, niet op klikken als je het nog niet wilt weten) en vanavond officieel in première gaat bij De Wereld Draait Door, zingt het lied van de IJslandse zanger Daði Freyr al rond op de socials.

Dochtertje
Daði Freyr zingt samen met zijn band Gagnamagnið het lied ‘Think About Things’. Het is een funky synthpopnummer, dat Freyr heeft geschreven voor zijn jonge dochtertje. Hij zei hierover: “Mijn dochter is nu tien maanden oud en ik begin haar nu een beetje te begrijpen. Maar in het begin was het best raar omdat jij heel veel van iemand houdt, terwijl je geen idee hebt wat zij van jou denkt. Ik ben heel benieuwd hoe zij over dingen denkt.”

In de video is te zien hoe de slungelige Freyr en zijn bandleden in matchende truien een duf dansje doen voor hun verbaasde familieleden. Russell Crowe is fan, zo liet hij weten op Twitter. Hoogstwaarschijnlijk gaat het apathische dansje in mei terugkeren op het podium van Ahoy in Rotterdam.

Overzicht
Hier onder de video en het live optreden van Daði Freyr. En hier vind je het overzicht van alle acts en liedjes van het Eurovisie Songfestival die tot nu toe zijn bekendgemaakt.