Durf jij het aan om een week lang vlees over te slaan? Met de recepten die we je deze week voorschotelen, moet dat zeker lukken. Met het onderstaande gerecht zul je ontdekken hoe lekker plantaardig eten kan zijn.

Gisteren maakten we kruidige aubergina shakshuka met vegagehakt. Vandaag: vegan curry met zoete aardappel. Een heerlijke kruidige curry met een stevige bite door de Pulled Oats van Gold&Green.

Ingrediënten
1 pak Pulled Oats® Naturel
1 grote aardappel
1⁄2 zoete aardappel
1 knoflookteen
1 kleine ui
1-2 cm verse gember, geschild
2 el groene currypasta
1 groentebouillonblokje
300 ml kokosmelk
een bosje verse koriander
chilivlokken

Bereidingswijze
1. Snijd de aardappel en zoete aardappel in blokjes en kook deze totdat ze gaar zijn.

2. Snijd de knoflook, ui en gember klein. Bak in olie op middelhoog vuur totdat deze goudbruin gekleurd zijn. Voeg de aardappels en Pulled Oats toe. Bak dit nog enkele minuten mee.

3. Voeg de groene currypasta, het groentebouillonblokje, de kokosmelk en chilivlokken naar smaak toe. Laat het geheel een paar minuten sudderen.

4. Serveer met jasmijnrijst en garneer met verse koriander en chilivlokken.