Durf jij het aan om een week lang vlees over te slaan? Met de recepten die we je deze week voorschotelen, moet dat zeker lukken. Ben je toe aan een variatie op deze klassieker?

Gisteren maakten we vegan curry met zoete aardappel. Vandaag: vega fajita wraps met groenten en pecannoten.  Het gerecht is heerlijk kruidig door de kruidenmix van Santa Maria.

Ingrediënten
Voor 4 personen

Fajita wraps
1.5 stuk rode paprika
1 stuk courgette
1 stuk rode ui
400 g voorgekookte kikkererwten, afgegoten en gespoeld 100 g pecannoten
1 zakje Santa Maria Fajita Seasoning Mix Original
1 el plantaardige olie

Toppings & bijgerecht
Santa Maria Chunky Wrap Salsa Mild
1 verpakking Santa Maria Tortilla Original Medium (8 pack)
200 g romeinse sla

Guacamole
2 stuks avocado
1 zakje Santa Maria Dip Mix Guacamole

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 190 ̊C.

2. Meng de paprika, courgette, ui, olie en fajita kruidenmix in een kom.

3. Bak de groenten in een ovenschaal in 10-15 minuten gaar.

4. Maak ondertussen de guacamole door de avocado en kruidenmix te prakken enmengen in een kom. Zet deze opzij.

5. Voeg de afgespoelde kikkererwten en pecannoten toe aan de ovenschaal en laat nog 5 minuten mee braden.

6. Dien de gegrilde groenten op met warme tortilla’s, de salsa, sla en de guacamole.