Doe mee met deze campy, retro fitness workout

Trek je kleinste broekje aan en sport mee

Leestijd: < 1 min

De Britse zender BBC speurt in tijden van corona in de archieven op zoek naar toepasselijke video’s. Zo dook er een serie fitnessvideo’s op uit het begin van de jaren tachtig, met de fitnessgoero van BBC Breakfast, Tony Britts. Dus trek je kleinste sportbroekje aan en doe mee!

Dat wekenlang thuiszitten niet hoeft te betekenen dat je meteen in een pudding verandert, lieten we je twee weken geleden al zien met een serie fitnessvideo’s waarin celebs zich in het zweet (t)werkten.

Ook in Groot-Brittannië zitten ze niet stil. De BBC bracht archiefbeelden naar buiten van Tony Britts, de vaste fitnessleraar van BBC Breakfast in het begin van de jaren tachtig.

Tony Britts zag er iedere keer even camp als waanzinnig uit, als hij door de knieën ging of zijn benen in zijn nek legde. In minuscule sportbroekjes en doorschijnende tops of naveltruitjes deed hij zijn oefeningen voor.

De tweets van BBC Archive met de retro fitnessfilmpjes zijn inmiddels duizenden keren bekeken. Dus doe mee, trek iets met spaghettibandjes aan en hijs je billen in een superstrak broekje. Veel sportplezier!

Powered by Labrador CMS