Video

Dit voorproefje van Netflix’ Songfestival-film belooft wat!

Will Ferrell is met Rachel McAdams te zien als IJslands duo

18 mei 2020, Martijn Tulp, 3 minuten

Met de in het water gevallen editie van het Songfestival 2020 achter ons, is er iets nieuws waarop we ons kunnen verheugen. Op 26 juni verschijnt op Netflix de film Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Nee, het is niet de zoveelste docu over het Songfestival door de jaren heen, maar een speelfilm met het Songfestival als backdrop! Bekijk hier de eerste beelden.

In de film spelen Will Ferrell (Anchorman: The Legend of Ron Burgundy) en Rachel McAdams (Mean Girls) Lars Erickssong en  Sigrit Ericksdottir, een IJslands duo dat meedoet aan het Eurovisie Songfestival. Naast locaties in het Verenigd Koninkrijk en IJsland werd de film ook opgenomen tijdens het Songfestival 2019 in Tel Aviv.

De film, die over ruim een maand op Netflix te zien zal zijn, zou vol met cameo's van Songfestivalsterren zitten, waaronder Netta en Salvador Sobral. Ferrell, die de film ook produceert, bezocht in 2018 het Songfestival in Lissabon om research te doen en deelnemers te ontmoeten.

De eerste beelden, waarin het campy duo hun inzending 'Volcano Man' ten gehore brengt, belooft alvast veel goeds.

Wil je in de tussentijd alvast wat andere Netflixtips? Bekijk ons ultieme gay Netflix-overzicht en ons ultieme drag Netflix-overzicht.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 110

Deze keer: Oscar and the Wolf, Everybody's Talking About Jamie en Tim & Nicolaas

Neem een abonnement

Geef cadeau