Muziek op vrijdag: Lady Gaga en Ariana Grande spelen weervrouwen

Thank God It's Friday!

29 mei 2020, Winq redactie, 8 minuten

‘Rain On Me’ is de naam van het duet tussen Ariana Grande en Lady Gaga. De twee zangeressen hebben nu een nieuwe promo opgenomen voor het lied. Verder laat OG3NE weer van zich horen en zien we een tekenfilmversie van Katy Perry. Maar er is meer…

OG3NE - 'Homesick'

Geen muzikaal machtsvertoon deze keer, maar een fraai ingetogen liedje dat gaat over heimwee. Al zou je het ook kunnen vertalen met het idee dat de zussen van OG3NE het zat zijn om apart van elkaar in thuisquarantaine te zitten. Het maakt de meerstemmige zang er alleen maar melancholischer op...

Katy Perry – ‘Daisies’

Een lied over madeliefjes, hoe zou je dat nu het best kunnen illustreren? Met een fraaie tekenfilmvideo natuurlijk. Katy is zelf ook te zien in deze lyric video, al ziet ze zelf dan weer helemaal niets. De makers zijn vergeten de animatieversie van Keet oogjes te geven.

Melanie C – ‘Blame It On Me’

Ken je dat, zit je je op je werk te vervelen, klik je heel even een game aan en vervolgens ben je uren zoet. Het werk stapelt zich op, maar je moet en zal het volgende level halen. Aan het einde van de dag is er niks zinnigs uit je handen gekomen. Geeft allemaal niets, geef gewoon Mel C de schuld.

Lady Gaga & Ariana Grande – ‘Rain On Me’

Vandaag is het nieuwe album van Lady Gaga verschenen, Chromatica. Vorige week ging de video van ‘Rain On Me’ in première en deze week hebben ze een promovideo opgenomen als ‘weather girls’. Maar helaas regent het geen mannen… O ja: met de meidengroep Blackpink maakte Lady Gaga het lied 'Sour Candy'. Dat luister je hier. En nog iets: dit is haar duet met Elton John.

Mark Lanegan & Cold Cave – ‘Isolation’

Een toepasselijker nummer van Joy Division is er eigenlijk niet om deze tijd uit te drukken: ‘Isolation’. Het origineel klinkt koud en kil, in deze cover gloort eigenlijk ook geen sprankje hoop aan de horizon. Maar mooi is het wel, met dank aan de prachtige stem van Mark Lanegan.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau