Hot op Instagram: Kristen Griffith-VanderYacht

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

The Big Flower Fight is een realitycompetitie waarin het draait om het maken van bloemenbouwsels. De jury bestaat uit de flamboyante bloemkunstenaar Kristen Griffith-VanderYacht. Hij heeft niet alleen een prachtige naam, maar ook prachtige foto’s op zijn Instagram-account.

In The Big Flower Fight zijn tien duo’s te zien die met elkaar strijden om de eer: wie maakt het mooiste bloemstuk? Nu is bloemstuk een behoorlijk understatement, want de uitdagingen in de serie bestaan uit het maken van een reusachtig insect, een galajapon die echt kan worden gedragen, enzovoort.

Droge Humor
De kandidaten die meedoen zijn divers en verschillen van gewoontjes tot ronduit excentriek. De presentatie is lekker Brits, met droge humor van twee stand-up comedians. En de jury bestaat iedere week uit twee leden: elke week een nieuw iemand die zich naast Kristen Griffith-VanderYacht schaart.

Het is heerlijke slow-tv, en Kristen is ons opgevallen. Hij is eigenaar van Wild Bloom, een bedrijf dat zich specialiseert in het maken van bloemcreaties. Kristen is meer dan een bloemist en ziet zichzelf eerder als bloemkunstenaar. En terecht, zoals je kunt zien op zijn Instagram-account. Zijn werk stond als in magazines als Martha Stewart Weddings, Traditional Home Magazine en People.

Samen met zijn vriend heeft Kristen een zoontje geadopteerd, Hugo. Hier zijn mooiste Instagram-foto’s.

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Powered by Labrador CMS