De jongens van Queer Eye schitteren in Lizzo’s nieuwe video

Leestijd: < 1 min

‘Soulmate’ is de nieuwe knaller van Lizzo en heeft een refrein dat je na één keer horen al uit je hoofd kent. Lekker meezingen dus, terwijl je de kleurrijke video streamt via YouTube. Met een cameo van de Fab Five van Queer Eye.

Artiesten moeten creatief zijn in tijden van corona. De laatste tijd brengen ze stuk voor stuk video’s uit met slimme anderhalvemeter-oplossingen: de een filmt zichzelf, een ander zingt een duet met special effects en Lizzo komt met haar eigen slimme manier om toch samen met anderen op te treden: in animatievorm.

In het onderstaande ‘Soulmate’ zien we hoe een sprekend lijkende tekenfilmversie van Lizzo door Manhattans SoHo paradeert, met haar ‘me, myself kinda attitude’. Vervolgens duiken de jongens van Queer Eye op. Karamo Brown, Bobby Berk, Antoni Porowski, Tan France en Jonathan Van Ness komen allemaal voorbij met boodschappen over zelfverzekerdheid en hoe belangrijk het is om eerlijk te zijn tegenover jezelf. Je bent immers je eigen soulmate.

Het leuke is dat Jonathan Van Ness ineens iets doet wat in hij in het echte niet kan: schommelen op z’n eigen lange manen. Het vrolijke lied werkt verder zeer aanstekelijk. Luister en zing mee!

Powered by Labrador CMS