"Moet nou me stringetje uit?"

Very Vintage: Koefnoens Nesrin heeft ‘stijl en klasse’

Hier de leukste video's van dit typetje

Leestijd: < 1 min

Koefnoen is alweer jaren van de buis verdwenen, maar gelukkig staat er nog van alles op YouTube. Nesrin bijvoorbeeld, die haar fans wekelijks op de hoogte hield van haar levensperikelen, haar beautygeheimen en ‘stijl en klasse’ had maar ondertussen bloedordinair was. Hier de leukste fragmenten.

Nesrin was een typetje van Jeremy Baker, die in Koefnoen ook Paus Benedictus XVI en Anne Frank imiteerde. Met Nesrin bracht hij ‘stijl en klasse’ bij aan ‘sletjes’. De sketches zijn al jaren een hit op YouTube, waar aardig wat variaties op het thema zijn te vinden. We zetten hier de leukste Nesrin-filmpjes voor je op een rij. Omdat we jou ook een beetje ‘stijl en klasse’ gunnen.

Even ter introductie: Nesrin was gebaseerd op een van de kandidaten van Dames In De Dop, een realityshow waar meiden met een straatmentaliteit etiquetteregels werden bijgebracht en van keurige outfits werden voorzien. Een de dames was Demet, die regelmatig opmerkingen maakte als: “Ik heb korte metten met jou!” Nesrin had ook haar eigen taaltje waarin ze zichzelf (on)duidelijk probeerde te maken, zoals je hier onder kunt zien.

Let ook even op Martine Sandifort, die een heerlijke Shaniqua neerzet. Veel plezier met Nesrin!

Powered by Labrador CMS