Video: gays op leeftijd delen kerstcadeautjes uit

Leestijd: < 1 min

Daar zijn ze weer, onze favoriete Old Gays. Deze keer delen ze kerstcadeautjes uit. Of het er net zo grappig aan toegaat als laatst met die seksspeeltjes? Nee, natuurlijk niet, het is niet altijd feest. Of eigenlijk wel, want het is bijna kerst. Hier de beelden van onze favoriete gays op leeftijd.

Of ze nou met puppy’s knuffelen (of met Gus Kenworthy), elkaar verhalen vertellen over vroeger, leren hoe online dating in zijn werk gaat of hoe ze reageren op coming-outvideo’s: de filmpjes met Bill, Jessay, Robert en Mick zijn altijd een schot in de roos.

Deze keer gaat het over de feestdagen. De een is het liefst de hele dag dronken, de ander is dol op cadeautjes geven. En laat dat laatste nou net zijn waar dit filmpje over gaat: de vier spelen het spel Secret Santa. Hierbij krijgen ze allemaal een cadeautje en moeten ze raden wie de gulle gever is.

De cadeautjes liegen er ook niet om: zo krijgt Robert een elektrische neus- en oorhaartrimmer, die hij meteen in diep in zijn neus steekt. “Ik hoor het knetteren, dit is goed!” Bill blijkt het cadeau te hebben gegeven. “Hadden we het hier over gehad?’, vraagt Robert nog. Bill: “Dat niet, maar ik kon gewoon zien dat je dit apparaat nodig had.”

En zo komt iedereen aan de beurt, in het onderstaande vrolijke filmpje.

Powered by Labrador CMS