Nieuwe muziek: Dua Lipa gaat op sjiek

Alle leuke nieuwe video's op een rijtje

12 februari 2021, Jaap Bartelds, 8 minuten

In haar nieuwe video lijkt Dua Lipa op een Hollywood-diva uit de jaren veertig, superchique. Zelfs de kreeften in het aquarium hebben strikjes om hun scharen. Er is meer nieuwe muziek: iets bizars uit Oekraïne, iets moois uit Nederland en de halftime-show van The Weeknd.

Dua Lipa – ‘We’re Good’

Hoewel Dua Lipa in verschillende outfits de show steelt in de video voor ‘We’re Good’, is er een bijrol weggelegd voor een stel kreeften, waarna alles richting Titanic gaat. Dua ziet er prachtig uit en de rest van de video ook.

ALPHAS – ‘Just For Me’

Jarmane en Fabian zijn gay, komen uit Amsterdam en hebben net hun nieuwe single ‘Just For Me’ uitgebracht. Ze mixen soul met EDM en R&B en brachten een live-video uit in kunstzinnig zwart/wit.

Go_A – ‘Shum’

Dat was jammer: hadden we een prachtige recensie van Go_A’s ‘Shum’ door The Honest Vocal Coach online gezet, vergaten we het filmpje eronder te plakken. Zie hier alsnog hoe ze de Oekraïense inzending voor het Eurovisie Songfestival beoordeelt. En hieronder de video zónder commentaar.

The Weeknd – ‘Superbowl Halftime Show’

In een show vol special effects gaf The Weeknd in veertien minuten een overzicht van al zijn hits, met als flitsende finale zijn grootste hit tot nu toe, ‘Blinding Lights’.

Martin Garrix & Tove Lo – ‘Pressure’

Mart en Toof houden het ingetogen op ‘Pressure’, dat een bijna terloopse beat heeft en qua zang ook nergens een uitschieter beleeft. Voor een keer geen handjes in de lucht, maar stil genieten.

Camila Cabello – ‘Anyone’

We krijgen Miami Vice-vibes van de video van ‘Anyone’, de hit van Justin Bieber die Camila Cabello in een vrouwelijk jasje heeft gestoken. Het wachten is nu op een duet met de zanger.

Ariana Grande & Doja Cat & Megan Thee Stallion’ ‘34+35 Remix’

De remix van Ariana’s hit ‘34+35’ is al een tijdje uit, en nu is er ook een officiële video, opgenomen in een villa vol kitschbeelden. Let ook op de ingewikkelde manicure van Ariana.

Sufjan Stevens – ‘Tell Me You Love Me’

Call Me By Your Name-regisseur Luca Guadagnino legde een aantal moderne dansers vast op beelden die hij afwisselt met bosrijke winterbeelden, schilderijen en een vos.

Magazine 123
De nieuwe Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 123

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau