Hot op Instagram: Love, Victor-acteur George Sear

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Over zes dagen gaat Star van start, het nieuwe platform van Disney+. Love, Victor is van de eerste series die daar te zien zal zijn, meteen vanaf 23 februari. De hoofdrol wordt gespeeld door Michael Cimino en zijn love interest is een rol van George Sear. Nieuwsgierig als we zijn, namen we een kijkje op zijn Instagram-account.

Vorige week deelden we hier al de nieuwe trailer van Love, Victor. Ook hebben we Michael Cimino al eens in de spotlights gezet in deze rubriek. Nu is zijn tegenspeler George Sear aan de beurt. De 23-jarige acteur, presentator en danser speelt Benji in de serie die vanaf 23 februari is te zien op Star.

Sear heeft in meer tv-series gespeeld, voornamelijk voor Disney Channel. Hij is van Britse afkomst, en stond op zijn elfde al op de planken in Londen. Hij stond naast Patrick Stewart en Ian McKellen in het toneelstuk Waiting for Godot.

Later kreeg hij een rol in het Britse politiedrama The Bill. Voor Love, Victor heeft hij zichzelf een Amerikaans accent aangemeten. Het Instagram-account van Georg Sear is ook de moeite waard. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS