Wat vindt onze favoriete Vocal Coach van Jeangu Macrooy?

Bekijk hier haar reactievideo

Leestijd: < 1 min

Regelmatig delen we video’s van Georgina, de zelfbenoemde Honest Vocal Coach. Ze is van plan om elke inzending voor het Eurovisie Songfestival te bespreken op haar YouTube-kanaal. Deze keer is ‘Birth of a New Age’ aan de beurt, waarmee Jeangu Macrooy in mei ons land vertegenwoordigt in Rotterdam. Bekijk hier wat ze ervan vindt.

Eerder deelden we de video waarin Georgina de inzending van Oekraïne ondergaat. Uiteindelijk was ze positief verrast. Of dat met Jeangu Macrooys ‘Birth of a New Age’ ook zo is? Allereerst komt ze niet goed uit de uitspraak van de naam van Jeangu.

Helaas valt daarna het beeld weg, omdat de video vanwege copyrights niet getoond mag worden op haar kanaal. Dus kijk eerst zelf even naar ‘Birth of a New Age’.

En dan hier een paar quotes uit het commentaar van coach Georgina, die het lied voor het eerst hoort tijdens deze luisterbeurt. Ze vindt het ‘repetitief’, er blijft die eerste keer niet zoveel van hangen, maar het is ‘pretty awesome’ en de boodschap die Jeangu uitdraagt, noemt ze ‘really good’.

Hier de video van Georgina, the Honest Vocal Coach.

Powered by Labrador CMS