Wie moet er meedoen aan Drag Race Holland seizoen 2?

We vroegen het de queens van seizoen 1!

30 maart 2021, Martijn Tulp, 4 minuten

De inschrijvingen voor het tweede seizoen van Drag Race Holland zijn inmiddels gesloten. Wie dit najaar zullen strijden om de kroon blijft nog even geheim, maar wij vroegen de deelnemers van het eerste seizoen alvast wie zíj in het tweede seizoen willen zien.

Let op: de kandidaten voor Drag Race Holland seizoen 2 zijn inmiddels bekend! Je vindt ze hier!

Reggy B

De Vlaamse Sederginne: “Vooropgesteld hoop ik dat mijn deelname een springplank zal zijn om deze show ook zo snel mogelijk in België te gaan maken. We hebben daar ook zóveel talent zitten, dus het zou supertof zijn als België een eigen Drag Race zou krijgen. Maar wie zou ik graag zien in een tweede seizoen? Reggy B, die is heel elastisch en lenig, dus dat lijkt me leuk.”

Runner-up Janey Jacké: “Ik zou Reggy B heel graag willen zien, ik had haar eigenlijk dit seizoen al verwacht. Zij is een heel fris, nieuw talent, die in een heel korte tijd heel erg aan het pushen is om groot te worden in de scene.”

AbbyOMG: ““Mijn drag-dochter ReggyB, een heel pittige tante met zó veel talent dat ik er af en toe bang van word. Dan weet ik dat ik even een tandje bij moet zetten anders gaat mijn kind mij voorbij.”

Ivy-Elise Monroe

Winnares Envy Peru hoeft niet lang na te denken: “Mijn Mermaids Mansion-sister, natuurlijk!”

Gigi

Megan Schoonbrood: “Gigi uit Rotterdam – zij zat in All Together Now – heeft echt alles. Als zij ergens binnenkomt, staat er echt een queen. Ze heeft alles, je kunt niet om haar heen.”

Vivaldi

Madame Madness: “Vivaldi – een van mijn beste vrienden en zij heeft ook alle pruiken gemaakt voor Fred van Leer. Zij is zó first style, zij moet gewoon in de show komen.”

Lady Galore

Patty Pam-Pam: “Zij heeft volgens mij ‘nee’ gezegd toen ze werd gevraagd voor het eerste seizoen. Maar ze zou het heel goed doen. Maar er zijn zoveel goede meiden in de stad tegenwoordig…”

Marta

Ma'MaQueen: “Marta a.k.a. Inga Shubskaya. Zij is een van mijn dochters!”

Faith Intervention

Roem: “Sowieso mijn vriendje, Faith Intervention. Hij is gewoon heel goed. Er is echt genoeg talent voor tenminste nog drie seizoenen van Drag Race Holland!”

Secreet Seleen

ChelseaBoy: “Mijn drag-dochter Secreet Seleen, die staat nog in de kinderschoenen maar is wel hard aan het groeien. Daarnaast zou het tof zijn als er in het tweede seizoen ook afab queens bijzitten: assigned female at birth. Als je geboren bent als vrouw kun je ook deelnemen aan de kunstvorm die drag heet.”

Of de voorspellingen van de dames uitkomen, weten we over een paar maanden op Videoland!

Hoofdbeeld: Videoland – Mark Engelen

Magazine 118
De nieuwste editie van Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau