Nieuwe muziek:

Damiano van Måneskin zoent met man in nieuwe video

De zanger heeft de smaak te pakken...

16 juli 2021, Jaap Bartelds, 8 minuten

Na het concert in Polen hebben Damiano en Ethan van Måneskin de smaak te pakken. In de nieuwe video van ‘I Wanna Be Your Slave’ zijn ze wederom zoenend te zien. Verder hebben de mensen van Pride Amsterdam een cover opgenomen van ‘What A Feeling’ en huilt Will Young zijn hele badkamervloer nat. Maar er is meer…

Måneskin – ‘I Wanna Be Your Slave’

Terwijl een muzieksite in Amerika gehakt maakt van Måneskins cover van ‘Beggin’’, staan ze er toch maar mooi mee op één in de Spotify Chart. Ook ‘I Wanna Be Your Slave wordt veel gedraaid, en nu is er een nieuwe video verschenen. Met zanger Damiano David die om drummer Ehtan Torchio heendraait in een sexy pakje en hem uiteindelijk vol op de mond zoent. Net als ze laatst in Polen tijdens een concert deden.

Will Young – ‘Crying on the Bathroom Floor’

De allereerste winnaar van het allereerste Pop Idol-seizoen is na bijna twintig jaar nog altijd lekker bezig. In de video speelt hij een soort pantomime-acteur met witte make-up, wat kunstzinnige beelden oplevert die niet zozeer iets te maken hebben met de titel van het lied.

Chvrches – ‘Good Girls’

Kijk eens naar de make-up van de zangeres van Chvrches? Kun je zelf ook, moet je meteen even proberen. Het liedje is weer vertrouwd melancholisch van toon, en heeft bovendien een prachtige gitaarsolo.

Duran Duran – ‘Beautiful Colours’

Hé, is dat een sample van The Smiths’ ‘How Soon Is Now’? Zou leuk zijn, qua jarentachtigcirkeltje dat mooi rond is. Het liedje is een leftover uit de sessies voor het Astronaut-album uit 2004.

Billie Eilish – ‘NDA (Live)’

Eind deze maand verschijnt het nieuwe album van Billie Eilish, Happier Than Ever. Het megavrolijke ‘NDA’ kwam vorige week uit en nu is er een intieme live-versie verschenen.

Normani & Cardi B – ‘Wild Side’

Ken je de video nog van Destiny’s Childs ‘Say My Name’? Dat er drie of vier sets waren met alles in één kleur, inclusief de outfits van de dames? Zoiets doet Normani hier nu ook, maar dan in het rood. Maar dat is slechts één onderdeel van deze video, waarin Cardi B opduikt voor een potje schoonzwemmen op het droge. Om vervolgens mee te delen: “I can suck a watermelon through a straw.”

Tinashe – ‘Bouncin’

Trampoline aerobics in een vervallen studio, bijzondere oogmake-up en een stoere meneer die dat allemaal staat te bekijken om vervolgens naar Tinashe toe te lopen om met haar te twerken. Echt veel meer dan dat gebeurt er niet, maar toch blijf je kijken.

Within Temptation – ‘Shed My Skin’

Dat zie je niet zo vaak, een ‘feature’ bij Within Temptation. Op ‘Shed My Skin’ doet Annisokay mee, een Duitse post-hardcoreband.

Swedish House Mafia – ‘It Gets Better’

Terug van weggeweest: de Swedish House Mafia. Met een duistere video vol in slow motion dansende wezens. En dan ineens: een casio cowbell…

Niki & Pride Stars – ‘Flashdance (What A Feeling)’

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Pride Amsterdam, heeft Niki Today samen met DirQ een nieuwe versie van Irene Cara’s eighties classic ‘Flashdance (What A Feeling)’ opgenomen. In de video is een keur aan mensen te zien die op de een of andere manier zijn betrokken bij Pride Amsterdam. Aan deze boodschap van liefde werkten onder anderen mee: Lucien Spee (Directeur Pride Amsterdam), Wielie Elhorst (Regenboogpredikant), Ana Paula Lima (Trans-activisite en Pride Ambassadeur), Richard Keldoulis (Jennifer Hopelezz en Pride Ambassadeur) Thomas de Bres (acteur en regisseur), Justin Hermsen (Youth Pride Ambassadeur), Daan Smeelen (Stichting Homomonument), Robin Lémont (Youth Pride Ambassadeur), Stefaan van der Sleen (Pink Point), Pien Adriana Merkx (Miss Leather Netherlands 2021), Marco Altena (Youth Pride),Coco Coquette (Travestiecabaret Amsterdam), Karin Bleie (Miss Leather Netherlands 2020 en Miss Fetish Eagle 2021), Adalberto (Mr International Rubber 23), Stephan Metzlar- Rudolph (Mr Leather Netherlands 2020), Henk Heijenga (Mr Bear Europe 2017), Dees Seegers (DJ & Vrouwen Pride) Dora Royale, Pia Vapeur, Kyrill Khattyoev (Regenboog vluchteling activist) Luna Lunettes (Luna Lunettes Variété), Don Pasquale (De Poppers), Rick van Kakum, Jelger Bakker (De Prik), Pink Point, The Eagle Amsterdam, Gays & Gadgets, De Prik, Bar Blend, De Spijkerbar, De Lellebel en Club Church.

Magazine 110
Deze keer: Oscar and the Wolf, Everybody's Talking About Jamie en Tim & Nicolaas
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 110

Deze keer: Oscar and the Wolf, Everybody's Talking About Jamie en Tim & Nicolaas

Neem een abonnement

Geef cadeau